همایش پیاده روی دانشگاهیان همدان

کد خبر: 16411    1397/07/18

به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ورزش

به همت هیأت ورزش­ دانشگاهی استان همدان و با مشارکت دانشگاه­های بوعلی ­سینا و علوم پزشکی، جامع علمی-کاربردی، پیام نور و فنی و حرفه­ ای، همایش بزرگ پیاده روی با حضور رؤسا و معاونان دانشگاه­ها و حضور پر شور اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان در روز دوشنبه مورخ 1397/7/16 برگزار شد. شرکت کنندگان مسیر پیاده روی را از یادمان شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی آغاز کردند و مراسم اختتامیه در باغ دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد. در پایان این مراسم دکتر محمدی فر رییس دانشگاه بوعلی سینا ضمن عرض خیرمقدم و خداقوت به شرکت کنندگان تداوم چنین همایش های گسترده ای را خواستار شد. در ادامه دکتر موسوی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان بر ضرورت ورزش و فعالیت بدنی برای جلوگیری از خطر بروز بیماری های قلبی عروقی ناشی از چاقی و همچنین در اختیار گذاشتن اماکن ورزشی دانشگاه ها در همه ساعات روز تاکید داشتند ودر پایان هدایایی به قید قرعه به شرکت کنندگان اهداء شد. همچنین با توجه به استقبال پر شور اقشار مختلف دانشگاه بوعلی سینا، ریاست دانشگاه دو دستگاه دوچرخه بطور مجزا به منظور تشویق، اهدا نمودند.