به ریاست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مجمع عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی برگزار شد.

کد خبر: 18020    1397/12/12

مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس مجمع فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی ، دراین مجمع که در تاریخ 97/12/11 برگزار شد، تقویم و بودجه فعالیت‌های سال ۱۳۹۸ فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، آیین‌نامه تشکیل انجمن‌های ورزشی فدراسیون، اصلاحیه آیین‌نامه هیئت ورزشی استانی مراکز آموزش عالی، آیین‌نامه حق‌التعلیم مربیان ورزشی و دستورالعمل پرداخت حق‌الزحمه کادر فنی و اجرایی جشنواره‌ها و مسابقات ورزشی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور بررسی و به تأیید اعضا رسید.
در پایان این نشست، با اهدای لوح تقدیر از رؤسای هیئت‌های ورزش دانشگاهی استانی برتر ( استانهای همدان ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، آذربایجان غربی و قم ) نیز قدردانی و تجلیل شد.