جلسه تشکیل کمیته های تخصصی برگزاری المپیاد ورزش های همگانی دانشگاه های کشور

کد خبر: 18030    1397/12/20

با حضور دکتر محمدی فر اولین جلسه ستاد برگزاری المپیاد ورزش های همگانی دانشگاه های کشور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه، به منظور تشکیل کمیته های تخصصی برای برگزاری المپیاد همگانی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور جلسه ای با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه برگزار شد. در این جلسه دکتر محمدی فر از تلاش های حوزه معاونت دانشجویی در سال جاری تشکر نمودند. ایشان بر ضرورت توجه به بدنه کارشناسی به منظور بررسی همه جوانب تصمیمات مدیریتی تاکید داشتند. حضور موثر در انعکاس اخبار استان و دانشگاه ها در خبرگزاری های مرتبط با  دانشگاه ها از دیگر بیانات ایشان بود. در ادامه دکتر عنبریان گزارشی از فعالیت های انجام شده در زمینه آماده سازی در برگزاری المپیاد ارائه نمودند و در نهایت گزینش دانشگاهیان و همکاران گرامی در کمیته های نمودار تشکیلاتی المپیاد به بحث گذاشته و بر ضرورت تشکیل جلسات مستمر با اعضای کمیته ها تاکید شد.