کلاس توجیهی مربیگری و داوری درجه 3 دارت ویژه آقایان

کد خبر: 18042    1398/01/20

کلاس توجیهی مربیگری و داوری درجه 3 دارت ویژه آقایان

اداره کل تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه، در نظر دارد به منظور تکمیل کادر داوری و اجرایی چهارمین المپیاد ورزشهای همگانی دانشجویان پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسرکشور که در تابستان سال جاری در دانشگاه بوعلی سینا برگزار خواهد شد، کلاس توجیهی مربیگری و داوری درجه 3 دارت را با شرایط ذیل برگزار نماید.

1- کلیه متقاضیان دوره های مربیگری/ داوری درجه 3 الزاما باید در کلاس توجیهی به مدت 8 ساعت مفید شرکت داشته باشند.

2- افراد شرکت کننده بایستی حداقل دارای مدرک لیسانس تربیت بدنی باشند و یا دروس تئوری مربیگری/ داوری درجه 3 را گذرانده باشند .

3- در این کلاس، مربیان برجسته و مورد تایید انجمن دارت ج.ا.ا به ارائه مطالب تئوری و عملی در زمینه ها و مهارت های مختلف رشته دارت می پردازند.

4- لازم به ذکر است شرکت کنندگان در کلاس توجیهی دارت ،گواهینامه معتبر از انجمن دارت کشور دریافت خواهند کرد. و می توانند پس از تمرین یک ماهه در دوره اصلی مربیگری /داوری درجه 3 دارت شرکت نمایند.

5- پرداخت مبلغ 150000ریال به ازای هرنفر ( دانشجویان و پرسنل دانشگاه بوعلی سینا) جهت واریز به حساب انجمن دارت ایران

6- هزینه ایاب و ذهاب ، اسکان، تغذیه و حق الزحمه مدرسین کلاس توجیهی (لازم به ذکر است که یکی از مدرسین از استان رضوی خواهد بود و در صورت نیاز یک یا دو مدرس دیگر بومی خواهند بود.) بر عهده دانشگاه می باشد.

جهت ثبت نام به همراه کپی کارت ملی و شناسنامه به اداره کل تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه- کارشناسی تربیت بدنی خواهران مراجعه نمایید.

زمان برگزاری: تاریخ دقیق برگزاری کلاس متعاقباً به ثبت نام کنندگان اعلام خواهد شد .