مسابقات جشنواره ورزشهای همگانی و هفته خوابگاهها

کد خبر: 18047    1398/01/26

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه، مسابقات جشنواره ورزشهای همگانی و هفته خوابگاهها و انتخابی چهارمین المپیاد ورزشهای همگانی دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در بخش دختران و پسران در رشته های طناب زنی، آمادگی جسمانی (کراس فیت)، فریزبی، دارت و هفت سنگ مهارتی از تاریخ 98/2/2 لغایت 98/2/7 برگزار خواهد شد. متقاضیان میتوانند جهت ثبت نام و شرکت در مسابقات یک ربع قبل از شروع در محل مسابقه حضور داشته باشند.

نکته: دانشجویان شرکت کننده در المپیادها و مسابقات قهرمانی (سراسری و منطقه ای) حق شرکت در این دوره از رویدادها را نخواهند داشت.درضمن انتخابی رشته های والیبال4نفره، بسکتبال3نفره، فوتسال گل کوچک توسط مربی مربوطه انجام خواهد شد.علاقمندان به عضویت در تیم های دانشگاه در رشته های بالا در برنامه های فوق برنامه شرکت نمایند.